Lilja

Allt går :)
Mitt liv har Inte varit lätt, men allt går, på ett eller annat sätt, det gäller bara att välja väg.
Jag börjar "komma ut" som mäniska igen, skadan gjorde mig deprimerad och rädd, nu har jag greppat, värk och depressionen.

Det här är min trogna kamrat som varit med mig genom en hysterisk klimakterie period osv en puss och kramande hund, bättre hund sort finns inte, ja han är en kamphund och visst kan han bli arg på alla som hotar flocken och stör ordningen, men det kräver jag av honom också, sedan som bonus finns han alltid där för en kram ett moraliskt stöd och godis samt lite pussar.
Han är farlig, dit hjärta blir förlorat på 2 sekunder, när han faller bort kommer man inte ta det lätt, en bit av dig själv går förlorat, förevigt.
Men den glädjen han ger medans han finns i dit liv är obeskrivligt och kanon,,,
För övrigt....
Livet går vidare mot alla odds, jag var påväg att dö ett par ggr, men levde vidare, jag spåddes av omgivningen, jag var ett bortkastat liv, skulle inte komma något längre än till sprutor och kriminalitet, om jag inte skulle dö genom självmord, men gick vidare, så spåddes det ena och det andra.....men gick mot mina mål..
Sår skador har jag fått, bearbetat en i taget, plåster behandlingar och så lite salva, men jag går vidare,,,,,
Mer än så berättar jag aldrig mer för man blir satt i ett fack, facket är ett bortslösat mäniskoliv........Det är mitt handikapp, litar inte på folk,...
Livet är så himla "gött" man träffar så mycket intressanta individer och situationer...Jag har så många goa mäniskor omkring mig, de ler skrattar och njuter av livet, dråpliga situationer som ger leenden, så livet går vidare tills det tar slut.
Nu ska jag fortsätta och vara lite "galen" och lite go och lite mer...
Så vad hittar vi på nu då, vinterbada är så himla kanon,


Här är jag, bad tokig, så himla mycket......det här var kanon, inga överraskningar här, svinkallt, :)))))
men efter åt, "herre jisses" så himla gott....
Kallaste jag badat, och badar inte ofta men duger för mig......nästa ggr blir det en eld go mat kaffe efter badet...kanske till Jul vem vet hur det blir.....


nehe det är dax, förberedelse till jobbet....
Gonatt och ha det gott