Lilja

Tyst mitt i Natten
Det är tyst mörkt och hösten är påväg, värmen är fortfarande kvar i en acceptabel nivå, men det är så tyst...Jag älskar detta, korkat jag vet, men tyst, det är nu det händer i mörkret och den tysta natten... Bilderna, mystiken, kreativiteten som spirar, mitt i natten får jag min energi, det är tyst....som när jag mediterar eller hänger runt mitt i natten..... Idag gick vi ut på korta rundan, på nått sätt sprang dagen förbi för snabbt, för lite blev gjort och nu blev det för sent... För sent för att upptäcka resten av dagen, skogen, bären ljuden och djuren, jag träffar så mycket djur när jag är ute, väldigt mycket djur, ibland kan det kännas som man inte har rätta kunskaperna, för att njuta så mycket som möjligt, men så härligt det är, säkert inget ämne för en bok men bara känslan av skogens djur..
Det var någon som skrev på facebok om att skogen visar så roliga motiv bara man tittar, jag hade önskat jag inte sett detta inlägg, jag ser alla möjliga konstiga knotiga häxor, från sagorna när jag växte upp, ansikten, djur, nja lite allt möjligt.
Jag har försökt haft tråkigt ute i naturen, men det utvecklar sig bara till ett äventyr, Nemo och jag hittar på allt möjligt, han luktar och vaktar på sitt sätt, pekar och reagerar visar och anvisar om det är fel.. Jag saknar helgens äventyr, annat var tvungen att prioriteras,,, Men jag har en plan och den verkar gå i lås till, i mitten av september, så då är det dax igen... uppslagen är endel, så det ska bli spännande och se, vad och hur det blir....
Dessa härliga motiv har förgylt min dag idag...